OXYGENEO gépi arckezelés

INNOVATÍV HÁMLASZTÁS, OXIGENIZÁLÁS ÉS INTENZÍV HATÓANYAG BEJUTTATÁS

Három különleges technológia egyesül egyetlen kezelésben, látványos és hosszantartó eredményekkel! 

Mi az OxyGeneo technológia?

A kezelésben alkalmazott technológiák, az OxyGeneo, TriPollar rádiófrekvencia és Ultrahang együttesen erősítik egymás pozitív hatásait. Természetes és nem invazív módon támogatja a bőrt, minden évszakban alkalmazható és bármely korosztály számára javasolt kezelés.

A kezelés folyamata:

Első lépés: HÁMLASZTÁS

A bőr innovatív módon történő hámlasztása OxyPod kapszulák segítségével zajlik. Ezek az OxyPodok aktiválódnak a bőrön, csiszoló hatásúak, és tartalmazzák a kezelt bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat. Megnyitja az eltömődött pórusokat, simítja a bőrfelszínt és megújítja azt. Az OxyPodok reakcióba lépnek a Geneo Primer Géllel, a CO2 buborékokat képezve. Ezek a bőr felső rétegébe lépve kiváltják, az úgynevezett Bohr-hatást, növelve a szövetek oxigénszintjét és fokozva a vérkeringést, az anyagcserét. Az OxyPod használatával a bőr telítődik oxigénnel, élénkíti a véráramlást, és segíti a hatóanyagok mélyebb bejutását.

Második lépés: BŐRFIATALÍTÁS, STIMULÁCIÓ

A TriPollar rádiófrekvencia. A rádiófrekvenciás hullámok által kibocsátott hő aktiválja a fibroblasztokat, növelve a kollagén- és elasztin rostok termelését. Az eredmény az azonnali bőrfeszesség, mely kúraszerű alkalmazással tartós eredményt biztosít.

Harmadik lépés: HATÓANYAG BEJUTTATÁS - Ultrahang

Az utolsó fázisban a bőrtípusnak megfelelően juttatunk hatóanyagot a bőrbe ultrahang segítségével. Az ultrahang hullámok mikrorezgéseket hoznak létre, amelyek azonnal kisimítják a bőrt és növelik a bőrbarrier áteresztőképességét, majd vitaminokkal és válogatott hatóanyagokkal töltik fel, így támogatva az egészségesebb és simább bőrképet.

Miért olyan hatékony ez a kezelés?

A kezelés során az OXYpadok segítségével bőrtípusnak megfelelő és célzott hatóanyagokkal javítjuk a bőrállapotot.

Választható kezelések

Hidrate kezelés

Megújítja a bőrt, hidratálja, vitalitással tölti fel. Fokozza a bőr vízmegtartó képességét, erősíti a bőrbarriert.Száraz, dehidratált, fakó bőrre javasolt. Főbb hatóanyagok: mandula sav, hialuronsav, magnézium, camu camu kivonat

Balancing kezelés

Zsíros, problémás, mitesszeres bőrre javasolt kezelés. Főbb hatóanyagok: mandula sav, szalicil sav, camu camu kivonat

Detox kezelés

Érzékeny és stresszes bőrökre. Nyugtatja az irritált bőrt, erősíti a külső környezeti tényezők ellen. Főbb hatóanyagok: Marula olaj, csipkebogyó, ferulic sav, vörös alga, retinol.

GLAM kezelés

Feszesíti, tonizálja a bőrt, ragyogó és fiatalos bőrképet eredményez. Fokozza a bőr kollagén termelését.
Főbb hatóanyagok: hialuronsav, selyem aminosavak, arany pelyhek, Marula olaj, csipkebogyó

Foglalj időpontot!

Időtartam: 70 perc

Termékek:

Kezelésenként változó

Hatóanyagok:

Kezelésenként változó

Kezelés ára:

22.900 Ft

Az ár tájékoztató jellegű.