Rólam

Papp Mónika vagyok,

több mint 20 éve gyűjtöm a tapasztalataimat és gyakorlom a bőrápolás művészetét, és most végre megoszthatom veled ezt az inspiráló utazást.

Az évek során kozmetikusként, közgazdászként és marketing szakemberként is dolgoztam a szépségiparban, és ezek a területek egymást kiegészítve adták meg számomra a teljes képet.

Küldetésemnek tartom, hogy mindazt a tudást és tapasztalatot, amit az elmúlt évek során összegyűjtöttem, átadjam a képzéseim során. Hitvallásom, hogy a tudásunkat folyamatosan bővítsük és fejlesszük, mert csak így érhetünk el valódi sikereket a szakmánkban és az üzleti életben.

Küldetésem

Ez az én hitvallásom...

Küldetésem az, hogy minden vendégem számára elérhetővé tegyem az egészséges, ragyogó és ápolt bőrt. Szakmai tapasztalatommal és a személyre szabott kezeléseimmel nemcsak a külső szépséget, de a belső harmóniát is elősegítem.

 Célom, hogy olyan környezetet teremtsek a vendégeimnek, ahol ellazulhatnak, feltöltődhetnek és csak saját magukra és a szép és ápolt bőr megvalósítására koncentrálhatnak. Folyamatosan fejlesztem a tudásom, új technikák elsajátításával és innovációra törekszem, hogy a legmagasabb színvonalú bőrápolási segítséget nyújtsak és élménykezeléseket biztosítsak.

Történetem

2013 óta a Vagheggi olasz fitokozmetikai cég szakmai vezetőjeként több száz szakmai és üzletfejlesztő képzést tartottam kozmetikus szakemberek számára. Munkám során sok szakmai cikket és professzionális szakmai anyagot készítettem.

2023-ban úgy döntöttem, hogy újra saját bőrápoló szalont nyitok. Ez az a hely, ahol szenvedélyem, az egészséges bőrápolás kibontakozhat, és ahol maximális segítséget nyújthatok neked a megfelelő bőrápolásban.

De számomra a bőrápolás nem csak a külsőről szól…

Fontosnak tartom, hogy a szalonomban olyan helyet teremtsek, ahol le tudod tenni a feszültséget és a gondokat, és teljesen ellazulhatsz. Itt szakítva a mindennapi terhekkel, újjászülethetsz és új energiákkal töltheted fel magad.

Ebben segítek neked speciális masszázs- és szépségrituálékkal, amelyekben maximális figyelmet és törődést nyújtok neked. A pihentető környezet és az egyedülálló élmények biztosítása érdekében mindent megteszek, hogy a szalonomban megtaláld az igazi nyugalmat és feltöltődést.

Csatlakozz hozzám a bőrápolás és a belső harmónia útján, és tapasztald meg az átalakulás örömét.
Várlak szeretettel a bőrápoló szalonomban!